Gå till innehåll Gå till sidfot

Om företaget

VÅR HISTORIA

Vår historia börjar redan 1916 då vi i huvudsak tillverkade byggnadsnickerier. Vårt snickeri ligger utmed Västerdalälven i byn Björbo ca 12 mil söder om Sälen. Här går hantverket och stoltheten i arv. Vårt stora hantverkskunnande ligger till grund för den höga kvalité vi levererar.

IDAG

Björbo Badrum utvecklar och tillverkar personliga badrumsinredningar i vårt snickeri i Björbo, Dalarna. Idag har vi ett modernt produktionsflöde med moderna maskiner, men hantverkskunnandet är fortfarande helt avgörande för slutresultatet. Våra möbler levereras färdigmonterade direkt hem till dig. Möblerna tillverkas och monteras i vårt snickeri i Björbo. Noggrannhet och erfarenhet är våra montörers två viktigaste egenskaper. Montörerna handplockar delarna som tillverkas i snickeriet och monterar samman möblerna med största omsorg.

Kontakta oss så berättar vi mer!

Finn närmaste återförsäljare här

Vi säljer våra badrumsmöbler via våra återförsäljare.

Denna webbplats använder kakor/cookies för att ge dig som besökare optimerad funktionalitet och bättre användarupplevelse samt för att vi ska kunna analysera trafiken på våra webbsidor.